Η “ΝΟΥΤΟΠΙΑ” ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ…

Ξεχωριστή νότα χαράς έδωσαν με την εθελοντική προσφορά και παρουσία τους στο Πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη» οι κ.κ. Λίνα Μουσιώνη και Αγγελική Βαφειαδάκη, από τη Νουτοπία, εκπαιδευτική ομάδα με στόχο την αισθητική και συναισθηματική καλλιέργεια των παιδιών, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα πολιτισμού, τέχνης και περιβάλλοντος.

Τόσο οι κατασκηνωτές της ομάδας «Σίφουνες» που φιλοξενείται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης, όσο και οι «Χαμογελ..αστοί παρέα» από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας ενθουσιάστηκαν με τις πρωτότυπες κατασκευές με βότσαλα και εφημερίδες, ενώ ανέπτυξαν τη φαντασία τους ανακαλύπτοντας την ελευθερία  της πρωτότυπης δημιουργίας μέσα από απλά και καθημερινά υλικά.

Επιπλέον, με αφορμή το βιβλίο «Η μεγάλη περιπέτεια του Φι και του Λι» τα παιδιά έκαναν καινούριους φίλους και απόλαυσαν μια ιδιαιτέρως δημιουργική ανάγνωση από τη συγγραφέα Λίνα Μουσιώνη φτιάχνοντας ξεχωριστά σύμβολα ειρήνης.

Οι υπεύθυνες παιδαγωγοί των δύο κατασκηνωτικών ομάδων Λ. Ντούλια, Ι. Κύρκου, Σ. Καλύβα, Χ. Λαγούδη, Ε. Κοντογιάννη, Σ. Χουλιάρα, Π. Ζούκη και Μ. Ζαχαρή υποστήριξαν με ζήλο τη δράση χαράζοντας στην καρδιά τους άλλη μια όμορφη ανάμνηση από τη φετινή «Κατασκήνωση στην πόλη»!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ