ΑΠΟ ΤO ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΕΛ – ΡΟΒΙΘΗ!

Νέα ανατροπή στο ρόστερ της ΑΕΛ σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σε εκπομπή του «βυσσινί» ραδιοφώνου προτάθηκε λύση συμβολαίου και στο Μανώλη Ροβίθη, την ώρα που αν και ανακοινώθηκε για χθες Δευτέρα δεν προέκυψε κάτι επίσημο για τη λύση των συμβολαίων Κουτσιανικούλη και Κοντοχρήστου!

Οι δύο «κομμένοι» της ΑΕΛ, που ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν αφήνουν τίποτα να «πέσει κάτω», δεν άφησαν ασχολίαστη την απίστευτη εξέλιξη δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία, την οποία και συνόδευσαν με το αιχμηρό σχόλιο “νέος στο club”!

Σημειώνεται ότι ο Ροβίθης στον ένα χρόνο με τη φανέλα της ΑΕΛ έχει καταγράψει 22 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας στο Ελατοχώρι και πήρε χρόνο συμμετοχής και στο χθεσινό φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα, αποτυγχάνοντας μάλιστα (στην επανάληψη εκτέλεσης της ποινής) και στην εκτέλεση του κερδισμένου πέναλτι.

ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σημειώνεται πως η πρόθεση λύσης του συμβολαίου με το Μανώλη Ροβίθη επιβεβαιώθηκε αργά το μεσημέρι με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία γνωστοποιείται ακόμη η πρόθεση για το δανεισμό των ποδοσφαιριστών Δαμιανάκη, Μανακούσιου, Καπνόπουλου (!!) και Γιαννιτσάνη, με τον Καπνόπουλο να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα ως μεταγραφή, αφού παρέμενε υπό καθεστώς δοκιμής από την προετοιμασία της ΑΕΛ στο Ελατοχώρι, ενώ συμμετείχε και στα πρόσφατα φιλικά των «βυσσινί».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

  1. Κατόπιν αποφάσεως του κ. Άγγελου Αναστασιάδη και συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Ροβίθη αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδος ώστε να λυθεί και διαδικαστικά το θέμα.
  2. Με απόφαση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη θα παραχωρηθούν δανεικοί οι ποδοσφαιριστές Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος και Γιαννιτσάνης. Και για τους 4 ποδοσφαιριστές μας υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Football League που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΕΛ διαμορφώνεται σε 25 ποδοσφαιριστές.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ