ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Μ. ΡΙΖΟΣ

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη της πλειοψηφίας στο δήμο Τυρνάβου, ανακοινώνει σήμερα με επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος από τη Δ.Ε. Αμπελώνα Μάριος Ρίζος.

Στην επιστολή του ο κ. Ρίζος εξαπολύει βολές για τη λειτουργία τη δημοτικής παράταξης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έκανε υπομονή από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα χωρίς όμως να δεί κάποια αλλαγή. Μάλιστα επισημαίνει ότι ο στενός ηγετικός πυρήνας της πλειοψηφίας λειτουργούσε αδιαφανώς ως ιδιότυπο κλειστό διευθυντήριο πολλές φορές παρέκκλινε της φιλοσοφίας και των αρχών του.

“Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και επίλυσης των διάφορων σοβαρών προβλημάτων του τόπου από τη δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση.

Τη στιγμή που συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι απαξιώνονται και καλούνται απλά. ως διακοσμητικά στοιχεία να επικυρώνουν με την ψήφο τους ειλημμένες αποφάσεις στυγνής διαχειριστικής αντίληψης και εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων το ήθος και ηπολιτική μου συνείδηση επιβάλλουν την αποστασιοποίηση μου από την προαναφερθείσα δημοτική παράταξη”, σημειώνει ο κ. Ρίζος κάνοντας λόγο και για υποβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Τέλος τονίζει ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητος σύμβουλος επειδή αυτό οφείλει προς τους συνδημότες του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ