Η ΑΕΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΝΤΟΝΤΟ

Η ΑΕΛ παρουσίασε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα Λουίς Πάουλο Ιλάριο (Ντοντό) με τον 28χρονο Βραζιλιάνο να τονίζει πως για την απόφαση του σημαντικό ρόλο έπαιξε η οικογένεια του και πως «δεν ήρθε στην ομάδα, έτσι για να έρθει» δείχνοντας αποφασισμένος να προσφέρει στο νέο του σύλλογο.

Τον ποδοσφαιριστή παρουσίασε ο τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος είπε: «Έχω την χαρά να σας παρουσιάσω ίσως το προτελευταίο απόκτημα του φετινού ρόστερ. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία και να δείξει στο γήπεδο όλα αυτά που μπορεί. Τα ιατρικά του και τα αιματολογικά του ήταν αρκετά καλά. Δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο, πιστεύω, για να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Η δουλειά μας είναι να τον βάλουμε γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Είναι στα χέρια του, στα πόδια του αν θέλετε, να βοηθήσει και να βοηθηθεί από την ΑΕΛ».

Ο Ντοντό στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «βυσσινί» σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθα εδώ. Ήρθα από μία διαφορετική ομάδα που υπέγραψα το καλοκαίρι και μετά ήρθα εδώ, στην ΑΕΛ. Είδα μια αρκετά καλή ομάδα σε όλα τα επίπεδα και γι αυτό είμαι εδώ. Μου αρέσει εδώ γιατί τις προηγούμενες ημέρες είδα μια ομάδα που δουλεύει καλά. Πιστεύω πως για μένα και την οικογένεια μου είναι καλό βήμα. Δεν ήρθα εδώ έτσι για να έρθω. Είδα κάτι καλό στην ομάδα. Όταν βλέπω κάτι καλό για την καριέρα μου προχωράω, για μένα και την οικογένεια μου και μου αρέσουν οι προοπτικές αυτής της ομάδας. Κι έτσι πρέπει να γίνει. Για την Λάρισα. Είδα κάποιους ανθρώπους. Είδα τον πρόεδρο, τον προπονητή και μου είπαν γι’ αυτά που πρέπει να κάνω για την ομάδα».

sportlarissa.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ