ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ

Νεκρός εν ώρα καθήκοντος έπεσε ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης, Ευάγγελος Κ. Πάνου, 49 ετών, που επιχειρούσε με συναδέλφους του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παρόρι Βοιωτίας, η οποία εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα. Ο 49χρονος ήταν μέλος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος μαζί με άλλους συναδέλφους του και όταν έφτασαν στο σημείο όπου είχαν διαταχθεί και πριν αρχίσουν την κατάσβεση, τους είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και λιποθύμησε.

Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις προκειμένου να τον συνεφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το θάνατο του Πυροσβέστη από την Π.Υ. εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς, στην περιοχή Παρόριο, του Δήμου Λεβαδέων, στο Νομό Βοιωτίας, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης, Π. Ε. του Κ, 49 ετών, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για τα αίτια του θανάτου του, θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή».

 

 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια, αλλά τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν κατά την νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ