«ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΚΑΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2016»

«ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΚΑΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2016» και άλλα σχετικά εδέσματα από γυναίκες του χωριού το Σάββατο 20 Αυγούστου στην πλατεία της Σκαμνιάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου ώρα 20:00, στην πλατεία του χωριού. Στους επισκέπτες θα προσφερθούν δωρεάν Σκαμνιώτικες πίτες όλων των ειδών και άλλα σχετικά εδέσματα καμωμένα με μεράκι, από γνήσια ντόπια υλικά από τις πλαγιές του Ολύμπου.

Η γιορτή θα συνοδευτεί από ορχήστρα, οι επισκέπτες, εκτός από το να γευτούν παραδοσιακές πίτες θα έχουν και την ευκαιρία να διασκεδάσουν.

Η «Γιορτή της Σκαμνιώτικης πίτας», που πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός που ξεπερνά τα στενά όρια του Δήμου Ελασσόνας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Σκαμνιώτικη πίτα πέραν της διατροφικής ταυτότητας για την περιοχή μας και της δεδομένης διατροφικής της αξίας, στήριξε και έθρεψε την κοινωνία μας σε πολύ δύσκολες εποχές που πέρασε η μαρτυρική Σκαμνιά και η χώρα μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών ΄΄Ο ΟΛΥΜΠΟΣ΄΄ εύχεται στις δραστήριες και φιλότιμες γυναίκες της Σκαμνιάς καλή ευτυχία και φέτος στη εκδήλωση.

Ο Σύλλογος τωνΑπανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ