ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ 7ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι 7χρονο αγοράκι την ώρα που κολυμπούσε μαζί με άλλα δύο ανήλικα παιδιά που επίσης κινδύνεψαν να πνιγούν στο Στόμιο.

Τα παιδιά μέλη οικογενειών ρομα από τον Τύρναβο, έγιναν αντιληπτά από λουόμενους που ειδοποίησαν τη Λιμενική Αρχή Αγιόκαμπου στελέχη της οποίας μετέβησαν στο σημείο όπου πληροφορήθηκαν ότι αρχικά ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, δύο ανήλικοι ηλικίας 10 και 9 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών ανέκτησαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική.

Στη συνέχεια ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 7χρονος, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και ιατρό του Κ.Υ. Στομίου, στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου κατέληξε.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αγιοκάμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ