ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ με αφορμή την εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Παραμονή της εορτής πραγματοποιήθηκαν εσπερινοί μετ’ αρτοκλασίας στις εκκλησίες της Παναγίας στο Αρμένιο, το Λοφίσκο, το Μ. Μοναστήρι, τη Μεσοράχη, στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα στην Κυπάρισσο και στην Παναγία του Κριτσιλάρ στα Μύρα. Ανήμερα της εορτής της Υπεραγίας Θεοτόκου στις παραπάνω εκκλησίες τελέστηκε Θεία Λειτουργεία.

αρμένιο 1Στο Αρμένιο ανήμερα της εορτής ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Άνθιμος Γαζής» αναβιώσε το πανηγύρι της Παναγίας στην πλατεία Αρμενίου συνοδεία δημοτικής και λαϊκής ορχήστρας. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος των ΔΕΑρμενίου και Κιλελέρ Κ. Φιλιππούλης ανέφερε ότι είναι πάγια θέση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίζει τις τοπικές εκδηλώσεις βοηθώντας στην οργάνωση τους.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ