ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

Μια καταγγελία σοκ συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Χανίων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Νέας Τηλεόρασης 22χρονη φοιτήτρια από την Αθήνα κατήγγειλε ότι το Σάββατο έπεσε θύμα ομαδικής ασέλγειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα κατήγγειλε στις αρχές ότι ο φίλος της με πέντε  ακόμη Χανιώτες ασέλγησαν σε βάρος της ενώ παράλληλα  βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους με τα κινητά τους τηλέφωνα. Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης η 22χρονη διασκέδαζε το βράδυ του Σαββάτου με τον φίλο της σε κλαμπ της πόλης και λίγο αργότερα κατέληξαν σπίτι του. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της νεαρής, εμφανίστηκαν 5 φίλοι του συντρόφου της οι οποίοι ασέλγησαν σε βάρος της, παρά τη θέλησή της.

Η 22χρονη βρήκε το θάρρος να τους καταγγείλει το πρωί της Κυριακής και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της ασφάλειας οι τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες το πρωί στον ανακριτή, σε βάρος τους ασκήθηκαν κατηγορίες για απόπειρα βιασμού αλλά αφέθησαν ελεύθεροι προκειμένου να συγκεντρωθούν π 00004000 εραιτέρω στοιχεία, από την ιατροδικαστική έκθεση αλλά και από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης και τι λέει η συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων:

ingossip.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ