ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 Ο ΑΧ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Ο 16χρονος Αχιλλέας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αίαντα Τυρνάβου έχοντας μάλιστα πολλές επιτυχίες και διακρίσεις τόσο με την ομάδα του όσο και με τις Μεικτές ομάδες του νομού μας στις οποίες συμμετείχε.

Το γεγονός αυτό συντέλεσε στην ένταξή του στην αντρική ομάδα της Ακαδημίας Τυρνάβου σε ηλικία μόλις 15 ετών συμμετέχοντας στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της περιοχής. Τελικά ο νεαρός αμυντικός που διακρίνεται για την ευφυΐα στο παιχνίδι του πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Αμπελωνιακού λαμβάνοντας μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το φετινό καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την ομάδα της ΑΕΛ Κ17, όμως αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε για καθαρά προσωπικούς λόγους. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι τόσο στο πρωτάθλημα της Α1’ όσο και σε αυτό της Α’ τοπικής κατηγορίας μπήκε από μια φορά στην καλύτερη ενδεκάδα μιας αγωνιστικής κάθε κατηγορίας.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μια άκρως αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή η οποία συνδυάζει νιάτα και όρεξη για δουλειά με σημαντικές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του. Αποτελεί σίγουρα μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα του Τυρνάβου 2005 που κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο <<ναι>> του ταλαντούχου αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ