ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΝΛ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Ο βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης επισκέφθηκε χθες τον κοινό διοικητή των Νοσοκομείων Λάρισας κ. Παναγιώτη Νάνο με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την πορεία των δύο νοσηλευτικών μονάδων. Ο κ. Κόκκαλης ζήτησε και έλαβε ενημέρωση για θέματα τα οποία είχε κατά καιρούς αναδείξει με ερωτήσεις του στη Βουλή.

Ειδικότερα για την πορεία εγκατάστασης του μηχανήματος της ακτινοθεραπείας από το Ίδρυμα Νιάρχος, τον στεφανιογράφο και την προοπτική της 24ωρης λειτουργίας, αλλά και για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ και την εγκατάσταση του μαγνητικού τομογράφου στο Γ.Ν.Λ.

Επιπλέον ο κ. Νάνος ενημέρωσε τον βουλευτή και για το γενικότερο σχεδιασμό που έγινε για την ανάπτυξη των δύο Νοσοκομείων και τον προγραμματισμό έργων μέσα από το ΕΣΠΑ 2014-2020. Ο διοικητής των Νοσοκομείων έθεσε επίσης το πρόβλημα της έλλειψης νοσηλευτικού κυρίως προσωπικού, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη των χειρουργείων στα δύο Νοσοκομεία και την αύξηση του χειρουργικού χρόνου και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας συνολικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ