ΓΥΜΝΑ – ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ- ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ DONALD TRUMP ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Γυμνά αγάλματα του Donald Trump έκαναν την εμφάνισή τους σε πέντε πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών (Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σιάτλ, Κλίβελαντ).

Σύμφωνα με την Washington Post, μια ομάδα αναρχικών που ονομάζεται INDECLINE είχε την ιδέα να τοποθετήσει στρατηγικά, γυμνά αγάλματα του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου  προέδρου σε πόλεις σε όλη τη χώρα. Το άγαλμα με τίτλο “Ο Αυτοκράτορας Δεν Έχει Αρχ@@@α»”, στοχεύει να χλευάσει την εύθραυστη αρρενωπότητα του Trump προβάλλοντας τα …καλά του, ή, στη συγκεκριμένη περίπτωση, την έλλειψη αυτών.

ΝΤ1“Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Trump είναι μια μεγαλύτερη-από-τη-ζωή φιγούρα στον παγκόσμιο πολιτισμό αυτή τη στιγμή», ένας ανώνυμος εκπρόσωπος της INDECLINE δήλωσε στην Washington Post.

ΝΤ3“Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, αυτός είναι ο τρόπος που τέτοιες φιγούρες απαθανατίζονταν και θεοποιούνταν στην εποχή τους: με αγάλματα”

Δεν “τρελάθηκαν” όλοι με τα αγάλματα: Το Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, εξέδωσε μια δήλωση λέγοντας ότι «Το Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής της Νέας Υόρκης είναι σταθερά ενάντια σε κάθε χωρίς άδεια …ανέγερση (η λέξη που χρησιμοποιεί η δήλωση είναι erection που σημαίνει και …στύση, εκτός από ανέγερση)  σε πάρκα της πόλης, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι”, πριν αφαιρέσει το γλυπτό από το Union Square πάρκο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ