ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ LA FARM ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Σημαντική εξέλιξη αναφορικά με το προπονητήριο των Δένδρων, καθώς σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ  η εταιρεία “Ανίκητο Άλογο” δικαιώνεται στη δικαστική διαμάχη με την πλευρά Πλεξίδα, απορρίπτοντας σχετική αίτηση της “La Farm” που διεκδικούσε την έκταση λόγω οφειλών.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ καλεί σε εξώδικη διαπραγμάτευση την πλευρά Πλεξίδα, ενώ στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου, που δίκασε την αίτηση της LA Farm και του Βαγγέλη Πλεξίδα για να επιστραφεί η ιδιοκτησία του προπονητηρίου των Δένδρων για δήθεν οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΛ στη LA Farm, κ. Κοσμίδης, εξέδωσε την απόφασή του, η οποία δικαίωσε τη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ και απέρριψε την αίτηση της LA Farm.

Αυτή ήταν μια δικαίωση για την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της, για το γεγονός ότι ένα ανύπαρκτο νομικά και ουσιαστικά θέμα προβλήθηκε από συγκεκριμένα ΜΜΕ της Λάρισας και στο διαδίκτυο Πανελλαδικά, ενώ θα έπρεπε να μη ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, παρά αυτή τη δικαστική νίκη, κάνει έκκληση στη LA Farm να καθίσουν στο τραπέζι των εξώδικων διαπραγματεύσεων μαζί της και με καλή προαίρεση να λυθεί κάθε διαφορά, ώστε να μη δίδεται το δικαίωμα σε κακόπιστους, οι οποίοι επενδύουν στην αναστάτωση και στην ανωμαλία, να διαταράσσουν το ήρεμο κλίμα που κυριαρχεί στη λειτουργία της ΑΕΛ με τη νέα ιδιοκτησία.”

Εξάλλου τη δική τους ερμηνεία στην απόφαση, την οποία μάλιστα δεν διστάζουν να «φωτογραφίσουν» ως «ατυχή», δίνουν η εταιρία LA FARM και ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ενώ σε σχετική ανακοίνωση-απάντηση τίθεται η απορία σχετικά με το τρόπο που παρουσιάστηκε η απόφαση από την ΠΑΕ ΑΕΛ!

«Η εταιρία LA FARM AE και ο Βαγγέλης Πλεξίδας, δηλώνουμε ότι σεβόμαστε την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους Λειτουργούς της, όπως επίσης και τις ατυχείς αποφάσεις τους. Οι όποιες επόμενες δικονομικές και διαδικαστικές ενέργειες της εταιρίας LA FARM ΑΕ, θα γνωστοποιηθούν αρμοδίως και πέρα από δημόσια δελτία τύπου, επικοινωνιακών στοχεύσεων. Ωστόσο απορούμε για τον τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης της εκδοθείσας απόφασης, η οποία απόφαση, βασιζόμενη σε τουλάχιστον απαράδεκτη και εξόφθαλμα εσφαλμένη νομική αιτιολόγηση, ουδόλως απασχολήθηκε με τα ουσιαστικά ζητήματα και δεδομένα της υποθέσεως και τα δικαστικώς ομολογημένα από την ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΙΚΕ. Κρίσεις και αναφορές, περί δήθεν οφειλών και ανύπαρκτου θέματος το οποίο και δεν έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπόψη, προφανώς και δεν συνάδουν με την ταυτόχρονη έκκληση για εξώδικές διαπραγματεύσεις μαζί μας», καταλήγει η ανακοίνωση, σε ένα σήριαλ που προφανώς θα έχει και συνέχεια με την εμπλοκή και του Δήμου Τυρνάβου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ