ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την πρόσληψη, με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου, ενός ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών καθαρισμού του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα, θα προχωρήσει η σχολική επιτροπή β/βαθμιας εκπαίδευσης δήμου Τυρνάβου.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν, τα κάτωθι δικαιολογητικά τα οποία θα ληφθούν υπόψη για την τελική επιλογή :

1.Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

2.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (για την απόδειξη ύπαρξης ανήλικων τέκνων)

3.Βεβαίωση ΟΑΕΔ (για την απόδειξη χρόνου ανεργίας)

4.Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα (για την αναγνώριση προϋπηρεσίας)

5.Βεβαίωση Εντοπιότητας

6.Αποδεικτικό Πολυτεκνίας ή μονογονεϊκής οικογένειας

7.Ε1 & Εκκαθαριστικό Σημείωμα έτους 2015

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τυρνάβου Σταύρου Καράσσου 1, Τ.Κ. 40 100 Τύρναβος, απευθύνοντάς την είτε υπόψη του αρμοδίου υπαλλήλου κ. Τριανταφύλλου Παναγιώτη (τηλ. επικοινωνίας : 2492350138), είτε υπόψη της κ.κ. Διευθύντριας του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη  31/08/2016

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων : α) στην υπηρεσία στο δημαρχειο Τυρνάβου και β) στο 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ