ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Μπορεί η όποια κόντρα με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη να είχε ευτυχή κατάληξη και για τις δύο πλευρές με την επανένταξή του στο ρόστερ της ΑΕΛ, ωστόσο το ίδιο δεν φαίνεται να ισχύει και για την περίπτωση του επίσης «κομμένου» Χρήστου Κοντοχρήστου, ο οποίος επέλεξε τη δικαστική οδό

καταθέτοντας προσφυγή κατά της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της OnSports ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ για οικονομικούς λόγους –οφειλόμενα δεδουλευμένα και άλλες παροχές-συνολικού ποσού 14.850 ευρώ καθώς και για σπουδαίο λόγο δηλ. μείωση προσωπικότητας αφού έχει αποκλειστεί από την προετοιμασία της ομάδας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο παίκτης δεν ήταν στις επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη ωστόσο αυτό που τον ενόχλησε πολύ ήταν η συμπεριφορά προς το πρόσωπό του με τον πλήρη ουσιαστικά αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κοντοχρήστος είχε ακολουθήσει τον Αλέξη Κούγια στη Λάρισα από την Παναχαϊκή, ενώ εκτός της καταβολής των δεδουλευμένων του ζητά να μείνει ελεύθερος προκειμένου να προλάβει τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ