ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!

Διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού τον Οκτώβριο

Την επιτυχημένη δράση «Sleepover – διανυκτέρευση σε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους» πρόκειται να διοργανώσει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων τον Οκτώβριο, περιλαμβάνοντας αυτή τη φορά προγράμματα όχι μόνο για παιδιά,

αλλά και για ενήλικες, καθώς και ειδικό πρόγραμμα για γονείς και τα παιδιά τους.

Το «Sleepover», είναι μία από τις πλέον σύγχρονες διεθνείς μουσειολογικές πρακτικές, η οποία ξεκίνησε στη Λάρισα το 2015, προσφέροντας τη δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τα μουσεία της πόλης, να πάρουν μέρος σε επιλεγμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες, βιώνοντας ταυτόχρονα μία σπάνια εμπειρία.

Ο νέος κύκλος θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με μουσεία – πολιτιστικούς χώρους της πόλης, όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές, με προγράμματα διαμορφωμένα από το κάθε μουσείο – πολιτιστικό χώρο με τη συμμετοχή έμπειρων μουσειοπαιδαγωγών, και με την υποστήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού αλλά και βρεφονηπιοκόμων και νηπιαγωγών του δήμου Λαρισαίων.

Επιπλέον, τη δράση υποστηρίζουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης.

Η συμμετοχή  είναι δωρεάν.

Σύντομα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες κάθε προγράμματος και θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής. Να σημειωθεί πως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ