Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Καθώς η σχολική χρονιά ξεκινά, οι γονείς παντού προετοιμάζονται για την μακριά λίστα εφοδιασμού με σχολικά προϊόντα, αλλά και για τις μάχες που θα πρέπει να δίνουν με τα παιδιά τους κάθε φορά που θα πρέπει να προετοιμαστούν για την επόμενη ημέρα, να κάνουν δουλειά στο σπίτι για την επόμενη ημέρα στο σχολείο.

Εκτός, αν έχουν δασκάλα τη Brandy Young.

Η πολιτική που ακολουθεί αυτή η δασκάλα της δευτέρας δημοτικού για τη δουλειά των παιδιών στο σπίτι, έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο από τη στιγμή που μια μητέρα τη δημοσίευσε στο Facebook.

“Η Brooke ήδη αγαπά τη νέα της δασκάλα” σχολίασε η μητέρα.

Δείτε τί είπε και έδωσε γραπτά η συγκεκριμένη δασκάλα στους γονείς:

“Αγαπητοί γονείς,

Μετά από πολλή έρευνα αυτό το καλοκαίρι, θα δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Εργασία  για το σπίτι θα είναι μόνο η εργασία που τα παιδιά δεν θα έχουν προλάβει να τελειώσουν στο σχολείο.

Δεν θα υπάρχει εργασία για το σπίτι αυτή τη χρονιά.

Η επιστήμη δεν έχει αποδείξει οτι η εργασία για το σπίτι βελτιώνει την απόδοση των μαθητών. Γι αυτό σας ζητώ να κάνετε με τα παιδιά σας εξωσχολικές δραστηριότητες που έχει αποδειχθεί ότι συσχετίζονται με την επιτυχία τους.

Φάτε δείπνο ως μια οικογένεια, διαβάστε μαζί τους (προφανώς εννοεί εξωσχολικά βιβλία), παίξετε έξω, και βάλετε το παιδί σας για ύπνο νωρίς.”

Το Business Insider συμφωνεί με τη δασκάλα, σημειώνοντας ότι ακόμα κι αν, σύμφωνα με μια έρευνα, τα καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις  και η διατήρηση της γνώσης συνδέονται με την εργασία στο σπίτι, «δεν υπήρξε ποτέ κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να λέει οτι η εργασία στο σπίτι δίνει προβάδισμα στην επιτυχία των παιδιών.”

Το μήνυμα της Young έχει χτυπήσει μια ευαίσθητη χορδή σε γονείς σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τη Young, το σχολείο της στηρίζει τις επιλογές της. Η τακτική που ακολουθούν είναι: “Κάθε δάσκαλος που θέλει να εφαρμόσει κάτι που θα μπορούσε να ωφελήσει τους μαθητές τους, ας το εφαρμόσει. Αν κάτι δεν λειτουργεί, αλλάξτε το.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ