ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ LEADER

Διοργανώθηκε την Τρίτη 23.08.2016 εκδήλωση διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020, που διοργάνωσε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ – A.A.E. – O.T.A. ‘’ΑΕΝΟΛ Α.Ε.’’   στα Φάρσαλα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  Φαρσάλων. 

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος και η διευθύντρια της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. κ. Σεβαστή Μπασδέκη μαζί με το στέλεχος  κ. Ιωάννα Παπαγεωργίου, παρουσίασαν  το πρόγραμμα και τις δράσεις του.

Η εκδήλωση είχε στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων-απόψεων-ιδεών, καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος , οι αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας και κ. Χριστόδουλος Παπαγεωργίου και η Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Ηλέκτρα Θελούρα.

LEADER1Ενημερωτικά, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 για το Νομό  Λάρισας , η Α.Ε.ΝΟ.Λ.  Α.Ε. συνεχίζει με τον προγραμματισμό νέας σειράς εκδηλώσεων διαβούλευσης με αντιπροσωπευτικούς τοπικούς φορείς και τον τοπικό πληθυσμό. Μετά την οριστικοποίηση του προγράμματος θα υπάρξει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com