ΜΗΝΥΜΑ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Τα συγχαρητήριά του σε όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ δίνει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο οποίος απευθύνεται και σε όσους δεν πέτυχαν τους στόχους τους επισημαίνοντας ότι η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις. Αναλυτικά ο κ. Καλογιάννης τονίζει:

“Θέλω να συγχαρώ από την καρδιά μου, όλους τους νέους και ειδικότερα τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους, τα παιδιά του Δήμου μας, που εισάγονται στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εύχομαι, σε αυτό το νέο και ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής τους, να είναι πρωτίστως υγιείς και δυνατοί και να μπορέσουν να αντλήσουν τα απαραίτητα εφόδια, που θα τους βοηθήσουν στη ζωή τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς τους, που στήριξαν με κάθε τρόπο την προσπάθεια των παιδιών.

Απευθυνόμενος και σε όσους υποψήφιους δεν πέτυχαν τους στόχους τους, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως η ζωή τους θα συνεχίζει να είναι γεμάτη από προκλήσεις και ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις αξιοποιήσουν με τόλμη, θάρρος, επιμονή και υπομονή”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ