ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕ 7 ΑΝΔΡΕΣ

Μέγα σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, καθώς η 34χρονη πριγκίπισσα Σεΐχά, ετεροθαλής αδερφή του μονάρχη του Κατάρ, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ, πιάστηκε στα πράσα από τη βρετανική μυστική υπηρεσία ΜΙ6 και τη Σκότλαντ Γιαρντ

να επιδίδεται σε ερωτικά παιχνίδια με επτά άνδρες ταυτόχρονα, σε σουίτα του ξενοδοχείου «Εξέλσιορ» στο Λονδίνο.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Αρχές έλαβαν ειδοποίηση να επέμβουν, ύστερα από φασαρία που ακουγόταν στη σουίτα του ξενοδοχείου, και βρήκαν τη γαλαζοαίματη Καταριανή να επιδίδεται σε όργια με επτά άνδρες ταυτοχρόνως.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών μέσων, οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών έπεσαν από τα σύννεφα, όταν κατά τον έλεγχο των στοιχείων των ταυτοτήτων διαπίστωσαν ότι η γυναίκα στο δωμάτιο ήταν βασιλικής καταγωγής και συγκεκριμένα από το Κατάρ.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε ότι «αγόρασε» τις υπηρεσίες των επτά Ευρωπαίων συνοδών από έναν Σαουδάραβα «μεσίτη», αφού πρώτα του είχε ζητήσει οι παρτενέρ της να πληρούν κάποιες… προδιαγραφές, για να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της.

Η άτακτη πριγκίπισσα είχε παραγγείλει άνδρες με πλούσια προσόντα, αθλητικό σωματότυπο, καστανόξανθους, χωρίς τατουάζ, λένε πηγές από το Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, η πριγκίπισσα από το Κατάρ δήλωσε ότι ζήτησε από τον Σαουδάραβα να παραμείνει στο λόμπι του ξενοδοχείου όλη τη διάρκεια της νύχτας, γιατί φοβόταν μήπως κάποιος από τους άνδρες την τραυματίσει ή την κακοποιήσει.

ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ

Αυτή η νύχτα πάθους  ήταν προσχεδιασμένη από την 34χρονη πριγκίπισσα, καθώς κατά τη σύλληψή της από τις βρετανικές Αρχές τόνισε ότι με βάση το βρετανικό δίκαιο μια τέτοια πράξη δεν είναι κολάσιμη, όμως προς μεγάλη απογοήτευσή της οι Αρχές την ενημέρωσαν ότι μια τέτοια ενέργεια είναι ενάντια στον νόμο όταν κάποιος από τους παρτενέρ έχει ποινικό μητρώο.

Το σκάνδαλο αυτό δεν θα επηρεάσει της σχέσεις του Κατάρ και της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς η πριγκίπισσα και κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας της χώρας του Κόλπου έχουν διπλωματική ασυλία και άρα δεν μπορεί να συλληφθούν.

Μάλιστα, όταν η βρετανική Αστυνομία ειδοποίησε την πρεσβεία του Κατάρ στο Λονδίνο το προσωπικό δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το πώς η πριγκίπισσα μπλέχτηκε σε μια τέτοια κατάσταση, απλώς προσπάθησε να μην ξεφύγει από τον έλεγχο της Αστυνομίας το περιστατικό και διαρρεύσει προς τα ΜΜΕ.

Φήμες αναφέρουν ότι οι προσφορές για να μη μαθευτεί η νύχτα ακολασίας έφτασαν ακόμα και στα 500 εκατομμύρια λίρες στις τοπικές εφημερίδες, ποσό το οποίο αρνήθηκαν, καθώς η ιστορία έχει κάνει ήδη τον κύκλο του κόσμου.

Παρ΄όλα αυτά τα περισσότερα Βρετανικά site επιμένουν πως στο όργιο δεν εμπλεκόταν η πριγκίπισσα του Κατάρ αλλά άλλη γυναίκα που απλά της έμοιαζε. Ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία.

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ