ΣΤΙΣ 2 & 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου το φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου διοργανώνεται για ακόμα μία χρονιά με τα όμορφα vibes και τις μουσικές να έχουν τον πρώτο ρόλο. Ελεύθερο κάμπινγκ, παζάρι με διαλεχτά αντικείμενα και δέκα και βάλε μεγάλες μπάντες περνάνε από τη Βρύση,

σε μια υπέροχη τοποθεσία με ψηλά πλατάνια και φυσική λίμνη με πηγή, για μερικές μουσικές ημέρες μακριά από το τσιμέντο της πόλης.

6ο φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου

Με σύνθημα “η μουσική είναι η δύναμή μας” το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου δίνει δυνατά το παρόν για 6η συνεχόμενη χρονιά! Έδω και πέντε χρόνια, από την σκηνή της Βρύσης έχουν περάσει πολλά σημαντικά συγκροτήματα και μπάντες της πάνκ, ροκ, garage και reggae μουσικής σκηνής με τον κόσμο να γουστάρει και να παρτάρει. Οι Villagers of Ioannina City, Bazzoka, One Drop Forward, Μωρά στη Φωτιά, Εκτός Ελέγχου και Birthday Kicks είναι μερικές μόνο από τις μπάντες που έχουν παίξει στο αυτοδιαχειριζόμενο φεστιβάλ του Τυρνάβου.

Το φετινό line up συνεχίζει την παράδοση στις καλές μουσικές με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να δει και να ακούσει από κοντά μεγάλες μπάντες, με ακόμα μεγαλύτερη ιστορία.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Πρώτη ημέρα: Παρασκευή 2/9
Nightstalker
One Drop Forward
Naxatras
Mr. Highway Band
Mitič Threesome
Jamming Farmers

Δεύτερη ημέρα: Σάββατο 3/9
Panx Romana
Lost Bodies
Clerks’ Conspiracy
‘ROUNDLiGHTS
Mad Prophet
Tullamore Duo

* Πριν από τη συναυλία της 2ης ημέρας, μεσημεριανή τσιπουροκατάσταση – εκεί γύρω στη 13:00  – με acoustic set από τους φοβερούς και αμετανόητους Akten Tirama και τον ηλεκτρικό τροβαδούρο Marielito.

Μετά το τέλος των live η βραδιά θα συνεχίζεται με dj’s set και ατελείωτο πάρτυ μέχρι να σηκωθεί ο ήλιος. 
Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου Φωτογραφία από παλαιότερο φεστ, από το fb page του φεστιβάλ 

Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου Φωτογραφία από παλαιότερο φεστ, από το fb page του φεστιβάλ 

φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου Κατα τη διάρκεια του φεστιβάλ θα παίζει παζάρι χειροποίητων δημιουργιών, φanzines, distro, vinyls, t-shirts και άλλα καλούδια. Φωτογραφία από προηγούμενη χρονιά, που βρήκαμε στο fb page του φεστιβάλ.
Από την περιγραφή:
Το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου ξεκίνησε το 2011 από μια παρέα φίλων με κοινό παρονομαστή την ανιδιοτελή αγάπη για την μουσική και την μετάδοσή της μέσα από εναλλακτικές και αυτοδιαχειριζόμενες ενέργειες.

Ορμώμενοι απο τις κοινωνικοπολιτικές τους ανησυχίες, πλαισίωσαν το Φεστιβάλ με συλλογικότητες και ομάδες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή. Τα προηγούμενα χρόνια έγινε μια προσπάθεια ενίσχυσης και συμπαράστασης στο Τμήμα Αντιμετώπισης Δυσκολιών Μάθησης & Αναπηρίας “ΤΟ ΣΤΕΚΙ” που λειτουργούσε στον Τύρναβο, καθώς και στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Λάρισας. Συμμετείχαν η Φωτογραφική Λέσχη και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας.Τελευταία πλαισίωσαν το φεστιβάλ και συμμετείχαν σε αυτό τα ”Αντισώματα” κ το αυτοοργανωμένο αθλητικό σωματείο ”Μαρίνος Αντύπας” καθώς και μεμονωμένα άτομα που χάρισαν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.

inexarchia.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ