ΝΕΚΡΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Το τελευταίο “αντίο” λένε σήμερα φίλοι και συγγενείς στην αδικοχαμένη μητέρα εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, η οποία μετά από δίμηνη μάχη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου στου Μπεντεβή.

Το χρονικό για το τραγικό τέλος

Την Παρασκευή το πρωί οι δικοί της  άνθρωποι ενημερώθηκαν ότι η πίεσή της είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, με την ζωή της να κρέμεται από μια “κλωστή”. Αξιοσημείωτη είναι και η προσπάθεια του γιατρού κ. Μανιού, ο οποίος προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο να την κρατήσει στη ζωή.

Μέχρι και ειδικό αντιμικροβιακό φάρμακο παραγγέλθηκε για να ενισχύσει την προσπάθεια του οργανισμού της, κάτι που τελικά φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό.

Η είδηση του θανάτου της Δήμητρας Σκουρογιαννάκη, έχει συγκλονίσει εκτός από τους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους της στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι τότε είχαν εκφράσει έντονα παράπονα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται.

Όλο αυτό το διάστημα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όσοι είχαν την δυνατότητα βρέθηκαν κοντά της δίνοντας κουράγιο στους οικείους της, αλλά δυστυχώς ο τραγικός επίλογος γράφτηκε την Παρασκευή το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι αναζητούνται ευθύνες για το ατύχημα που τελικά είχε την τραγική κατάληξη, καθώς ο οδηγός που καταπλάκωσε την άτυχη 48χρονη τότε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της είχε εμπλακεί λίγους μήνες νωρίτερα και σε άλλο ατύχημα, αλλά συνέχιζε να εργάζεται κανονικά.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

neakriti.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com