ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, θα πραγματοποιηθεί το 5o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης στο πάρκο Αλκαζάρ, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Κατά τη διάρκειά του, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, πλήθος ομιλιών δράσεων και βιωματικών σεμιναρίων, θα προσφερθούν από εκλεκτούς καλεσμένους της επιστημονικής κοινότητας.

Το Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με θεματικές ενότητες που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Είναι μια μορφή συλλογικής κοινωνικής έκφρασης που θα μας πλουτίσει με πληροφορίες για μια υγιή αντιμετώπιση της καθημερινότητας μέσα από ένα τριήμερο ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Για το φεστιβάλ, στο πάρκο Αλκαζάρ  διαμορφώθηκαν σημεία παρουσιάσεων, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες και σεμινάρια.

Επίσης, εκθεσιακοί χώροι και σημεία  για παρουσιάσεις αθλημάτων και διαδραστικών αθλητικών δρώμενων.

Υπαίθρια σκηνή  για καλλιτεχνικά και ψυχαγωγικά δρώμενα.

Στέκι εφήβων και νέων, καθώς και χώρος παιδιών με δράσεις παιχνιδιού και εκπαίδευσης.

Ιατρική, Ομοιοπαθητική, Αθλητισμός, Μουσική, Περιβάλλον, Διατροφή, Ψυχολογία, Κβαντική Βιοανάδραση, Βοτανοθεραπεία, Βελονισμός, Ρεφλεξολογία, Ενεργειακή Αυτονομία, Τέχνη, Εικαστικά, Χειροποίητες Δημιουργίες, Εκλεκτά τρόφιμα και πολλά άλλα.

Δείτε αναλυτικά τις  περισσότερες από τις 50 παρουσιάσεις στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο FB: Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com