ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Θετικά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν οι παίκτες του Τυρνάβου στο πρώτο φιλικό που έγινε το Σάββατο στο κεντρικό στάδιο παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων της ομάδας.

Οι παίκτες του Χρήστου Λόλα παίζοντας με αντίπαλο τον Αετό Μακρυχωρίου, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και πέτυχαν να προηγηθούν στο 30’με υπέροχο γκολ του Πέρπερα.

Οι κυανέρυθροι διατήρησαν την υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο,χωρίς όμως να πετύχουν άλλο γκολ ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 2ο ημίχρονο μέχρι το 65′ οπότε και άρχισαν οι αλλαγές, με τον προπονητή να χρησιμοποιεί κυρίως νεαρούς σε ηλικία παίκτες.

Οι πολλές αλλαγές και η απειρία των νεαρών παικτών έφεραν την ανατροπή με τους παίκτες του Αετού να πετυχαίνουν την ισοφάριση στο 75′ και να παίρνουν τη νίκη στο 88′ σε μια άτυχη στιγμή με αυτογκόλ.

Το παιχνίδι ικανοποίησε τον προπονητή που είδε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και τη διοίκηση που είδε τους φιλάθλους να αγκαλιάζουν το νέο εγχείρημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ