ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δείτε τί αναφέρει σχετική ανακοίνωση της διοίκηση του «Ιπποκράτειου» όπου νοσηλεύεται

Σε κρίσιμη κατάσταση και υπό μηχανική υποστήριξη νοσηλεύεται από το πρωί, όπως ανέφερε σχετικό ρεπορτάζ της σελίδας, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το 3χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά χθες βράδυ μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το αγοράκι, που διακομίσθηκε από το ΠΓΝΛ με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοικήτριας του νοσοκομείου Β. Παπαχριστοδούλου ο απεικονιστικός έλεγχος που έγινε στο νοσοκομείο της Λάρισας δείχνει πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο και στους οφθαλμικούς κόγχους καθώς και πνευμονικές θλάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ο ασθενής, μετά την εισαγωγή στη Μονάδα και μέχρι σήμερα, εμφανίζει ήπια αιμοδυναμική αστάθεια (χρήζει ινότροπης υποστήριξης). Τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη (υπό καταστολή-αναγλησία) αντιβίωση, γαστροπροστασία και αντιοιδηματική αγωγή. Έγινε εκτίμηση από νευροχειρουργούς και τοποθετήθηκε καθετήρας μέτρησης ενδοκράνιας πίεσης. Σήμερα μεταφέρθηκε στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου μας για επανέλεγχο με CT- εγκεφάλου. Η κατάσταση του παιδιού κρίνεται σοβαρή και είναι άγνωστη η πορεία και η εξέλιξή της”.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ