ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι, έδωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, που παρακολούθησαν την γιορτή για την ολοκλήρωση του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο χώρο της δημοτικής πισίνας.

kataskinisi poli lixi 064 kataskinisi poli lixi 015 kataskinisi poli lixi 060Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Αυγούστου, συμμετείχαν σε μια όμορφη εκδήλωση που περιελάμβανε και τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι η υλοποίηση του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» αγκαλιάστηκε από τις οικογένειες της πόλης. Περισσότερα από 500 παιδιά, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, συμμετείχαν στις δράσεις της «Κατασκήνωσης στην Πόλη» και στο πλούσιο πλέγμα των δημιουργικών δραστηριοτήτων που επιμελήθηκε το προσωπικό του Δήμου και οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με 20 φορείς της πόλης.

«Το πρόγραμμα αποσκοπούσε στην στήριξη των οικογενειών, που για διάφορους λόγους, παρέμειναν στην πόλη και βεβαίως στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Η «Κατασκήνωση στην Πόλη» αγκαλιάστηκε από τις οικογένειες και αυτό μας δημιουργεί την ευχάριστη υποχρέωση, την επόμενη χρονιά,  να επεκτείνουμε και να βελτιώσουμε το πρόγραμμα», τόνισε με έμφαση ο Απόστολος Καλογιάννης.

Επίσης, ο δήμαρχος  απηύθυνε μέσω του της διευθύντριας Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Στ. Μπαξεβάνου, ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό του Δήμου που στήριξε την υλοποίηση του προγράμματος και στους φορείς συμμετείχαν, ενώ στην γιορτή παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Δεληγιάννης και Αλέξης Μπατζανούλης, ο δημοτικός σύμβουλος,  εντεταλμένος σε   θέματα πρόνοιας κ. Μιχάλης Αναστασίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ