ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η 4η Δημοτική Κοινότητα  διοργανώνει αθλητικό-πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή την 135η επέτειο απελευθέρωσης της Λάρισας από τον Τουρκικό ζυγό το 1881, οι οποίες θα “λάβουν χώρα” στην Πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στην συνοικία των Πυροβολικών στις 1,2,3 Σεπτεμβρίου. 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου: ώρα 6μμ στα γήπεδα της Ν Πολιτείας φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων της Ποδοσφαιρικής Ομάδος ΟΜΟΝΟΙΑ των Πυροβολικών με την νυν ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου: ώρα 8μμ. στην Πλατεία των Πυροβολικών ξεκινώντας με εικαστικά και Θεατρικό παιχνίδι  από τις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων,  μοντέρνο χορό από το ΜΕΣ Θετταλός, ενώ  το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με  Παραδοσιακά Χορευτικά από την Λέσχη Πολιτισμού της  Φαλάνης, τη Λέσχη Πολιτισμού Ανθούπολης (παιδικό τμήμα),Λέσχη πολιτισμού Νεράιδας( εφηβικό τμήμα), το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Δήμου Λαρισαίων , το μορφωτικό σύλλογο Μακρυχωρίου και το Μορφωτικό Σύλλογο Πυροβολικών. Η βραδιά θα συνεχιστεί με λαϊκό γλέντι  για τους παρευρισκόμενους.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου: ώρα 11πμ. θα πραγματοποιηθεί Ποδηλατικός αγώνας στον οποίο θα συμμετάσχουν παιδιά όλων των ηλικιών και θα ξεκινήσει από το 22ο Δημοτικό Σχολείο στην Συνοικία των Πυροβολικών.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου: ώρα 9μμ Λαϊκή Βραδιά με τους ΕΡΩΣΥΤΕΧΝΕΣ  στην Πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Χορηγία του ΚΑΦΕ « ΝΑΙ»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ