ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ 44ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ

Χθες το απόγευμα στην Επ.Ο. Αερινού – Κοκκίνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη εξετράπη δεξιά της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό τον δύο παιδιών της, ηλικίας 12 και 10 ετών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17.00 το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητο, τύπου τζιπ που οδηγούσε η άτυχη 44χρονη και επέβαιναν τα δύο παιδιά της ηλικίας 8 και 12 ετών, κινούνταν στο δρόμο από Βελεστίνο προς Κοκκίνα και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανατράπηκε και ακολούθως επανήλθε στις τέσσερις ρόδες.

ΦΩΤΟ από taxydromos.grΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.grΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.grΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρή η 44χρονη οδηγός που κατάγεται από το Ναύπλιο και τραυματισμένα τα δύο παιδιά, το ένα σοβαρά. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου και η σορός της 44χρονης με άλλο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Επίσης, όπως έγινε γνωστό η ίδια οδηγός λίγη ώρα νωρίτερα είχε εμπλακεί κι σε άλλο τροχαίο με υλικές ζημιές στον κόμβο Μικροθηβών.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

Με πληροφορίες και φωτο από taxydromos.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ