ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ

ΣΟΚ στον κόσμο του ποδοσφαίρου της Καρδίτσας αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία το απόγευμα της Πέμπτης (1/9) καθώς κεραυνός χτύπησε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια προπόνησης στο γήπεδο της Καρδιτσομάγουλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του τοπικού Ηρακλή ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Α.Κ. τραυματίστηκε σοβαρά από κεραυνό που έπεσε στο χώρο και το μπουρίνι που ξέσπασε την περιοχή της Καρδίτσας από το απόγευμα της Πέμπτης, πριν οι παριστάμενοι προλάβουν να διακόψουν την προπόνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από παριστάμενους, ο άτυχος ποδοσφαιριστής φορούσε αλυσίδα, η οποία πιθανό να λειτούργησε ως καλός αγωγός και να επέφερε το σοβαρό κτύπημα.

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά δεν είχε σφυγμό, ενώ οι γιατροί μετά από προσπάθειες ανάνηψης κατάφεραν να επαναφέρουν το σφυγμό. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

karditsasportiva.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ