ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ «ΒΥΣΣΙΝΙ» Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ

Σε Αγρίνιο και Μυτιλήνη το Σαββατοκύριακο η ΑΕΛ

Και επίσημα παίκτης της ΑΕΛ ο 24χρονος αμυντικός Γιάννης Ποτουρίδης, που σήμερα πέρασε την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ για να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας  με τους «βυσσινί».

Ο νεαρός αμυντικός έχει αγωνισθεί σε Ολυμπιακό, Πλατανιά και Πανθρακικό και αναμένεται να βοηθήσει στην καλή αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΟ Η ΑΕΛ

Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ μία ομάδα της ΑΕΛ αποτελούμενη από επαγγελματίες και τους σημαντικότερους της Κ20 θα δώσει φιλικό αγώνα στη Μυτιλήνη με την ομάδα του Αιολικού την Κυριακή 4/9/16 στις 18:00, ενώ αντίστοιχα το υπόλοιπο ρόστερ θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το φιλικό με τον Παναιτωλικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3/9/16 στις 18:00.

15ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΣΤΗΝ Κ15

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΤο 15χρονο τερματοφύλακα Στέφανο Παπανικολάου ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΛ, ο οποίος και θα στελεχώσει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο νεαρός πορτιέρο υπέγραψε με την ομάδα της ΑΕΛ και θα ενισχύσει την ομάδα Κ-15 των “βυσσινί”, ενώ αποκτήθηκε από τον ΑΟ Φραντζής Λαμίας.

Αναλυτικά η «βυσσινί» ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του τερματοφύλακα Παπανικολάου Στέφανου στην Κ15 των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ.

Έχει αγωνιστεί στην ομάδα ΑΟ Φραντζή στη Λαμία με την οποία έχει διακριθεί.

Ο νεαρός παίκτης υπέγραψε παρουσία του Τεχνικού Δ/ντή των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιβανού Απόστολου και του Α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Παλαιοχωρλίδη Ηλία.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ