ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ

Αύριο η απολογία των κατηγορουμένων

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Λάρισας αλλά και της ευρύτερης περιοχής με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη 55χρονου αλλά και 56χρονου συνεργού του που βίαζαν και προωθούσαν στην πορνεία ένα 14χρονο κορίτσι.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης με τους φερόμενους ως δράστες να απολογούνται τελικά την Παρασκευή στην Γ’ Ανακρίτρια Λάρισας, κατηγορούμενοι ο μεν 55χρονος για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος της 14χρονης, ο δε 56χρονος συνεργός του για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και για αρπαγή ανηλίκου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι δύο φερόμενοι ως δράστες διαφώνησαν για την «κυριαρχία» και τα «δικαιώματά» τους πάνω στην ανήλικη, με αποτέλεσμα ο 56χρονος να «καρφώνει» με τηλεφώνημα στο Α.Τ Τυρνάβου τον 55χρονο συνεργό του, ο οποίος με τη σειρά του αποκάλυψε το συνεργό του στην αστυνομία, στο πρόσωπο του 56χρονου!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 55χρονος και πολύτεκνος πατέρας απασχολήθηκε στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου.

Η υπόθεση που πήρε διαστάσεις λόγω και της ηλικίας του παιδιού, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, ερευνάται σε βάθος, ενώ το κορίτσι φέρεται να κρατήθηκε παρά τη θέλησή του σε διαμέρισμα μάλλον στον Αμπελώνα από τα μέσα Αυγούστου περίπου, όπου και το εξωθούσαν στην πορνεία, με τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας να αναζητούν  4 τουλάχιστο «πελάτες», 3 ημεδαπούς και έναν υπήκοο Αλβανίας που φέρονται να ικανοποιούσαν τις άρρωστες ορέξεις του επ’ αμοιβή, πάνω στην τρομοκρατημένη και ανήμπορη να αντιδράσει 14χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η ανήλικη είναι παιδί πολυμελούς διαλυμένης οικογένειας και έφτασε στη Λάρισα από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντήσει κάποια από τα αδέλφια της, με αποτέλεσμα να πέσει τελικά στα «δίχτυα» των δύο συλληφθέντων, με τον ένα εκ των δύο να φέρεται και ως νονός της ανήλικης!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ