ΝΕΑ ΛΑΡΙΣΑ: “Η Δ.Α. ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ”

Συνέχεια στον “πόλεμο” ανακοινώσεων με τη δημοτική αρχή για το θέμα τριών διαγωνισμών του δήμου Λαρισαίων δίνει η παράταξη Νέα Λάρισα με ανακοίνωση της οποία υπογράφουν ο επικεφαλής της παράταξης Ντίνος Διαμάντος  και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάριος Ξηρομερίτης και Κατερίνα Ζιαζιά – Σουφλιά.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

“Όταν κάποιος δεν απαντά επί της ουσίας των 3 θεμάτων που επί μήνες «διαχειρίζεται» με αναποτελεσματικότητα και υπεκφεύγει, τότε καταλαβαίνει ο κάθε δημότης τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Όταν κάποιος προβοκάρει λέγοντας ψέμματα, εφευρίσκοντας για παράδειγμα  «απειλές προς … υπαλλλήλους» τότε δείχνει απλά τον πανικό του.

Όταν κάποιος που οφείλει να δώσει δημόσια εξηγήσεις ποινικοποιεί την πολιτική τοποθέτηση μίας παράταξης με απειλές περί Εισαγγελέα τότε θυμίζει μία λαϊκή παροιμία που λέει «φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης».

Όταν κάποιος επικαλείται τον έλεγχο των αποφάσεων από όργανα της Αποκεντρωμένης και αρνείται τον έλεγχο των υπολοίπων παρατάξεων (και σε περιπτώσεις μάλιστα και μελών της ΔΑ) τότε αυτό είναι μία αντιδημοκρατική νοοτροπία την οποία και δεν αποδεχόμαστε.

Θυμίζουμε ότι, κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούσαν αυτό που σήμερα ψευδώς μας χρεώνουν.Δηλαδή, παλαιοκομματικές μεθόδους επικοινωνιακού χαρακτήρα. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι εγκαλώντας τον πρ. Δήμαρχο κο Τζανακούλη δημόσια στο ΔΣ για «σκανδαλώδεις αναθέσεις προνομιακά σε 4 εταιρείες» και μετά κατά το κοινώς λεγόμενο … «τα γύρισαν». Γιατί δεν είχαν τίποτα συγκεκριμένο να πουν.

Μάλλον ο αρμόδιος που χερίζεται τους διαγωνισμούς αυτούς σας έχει μεταφέρει και ζείτε σε άλλη χώρα. Τη χώρα του … CE που ανακάλυψε πρόσφατα… και περιμένουμε να μας τη δείξετε στο χάρτη!

Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που δύο χρόνια τώρα δεσμευτήκαμε να κάνουμε.

Και μας το αναγνωρίζουν οι Λαρισαίοι. Το εισπράττουμε καθημερινά”.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com