ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ «ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΧΑΙΟΥ» ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΜΟΧ

Pαρ’ ολίγον θύμα της γνωστής απάτης θρασύτατων αγνώστων που επιδιώκουν να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες επικαλούμενοι δήθεν τροχαίο στο οποίο έχει εμπλακεί συγγενικό τους πρόσωπο έλειψε να πέσει ο αγαπημένος προπονητής των επιτυχιών της ΑΕΛ Γιάτσεκ Γκμοχ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του notioanatolika.gr άγνωστοι τηλεφώνησαν προ 10ημέρου στον Ελληνοπολωνό υποστηρίζοντας πως ο γιος του είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, με τους συγγενείς του θύματος να απειλούν να τον λιντσάρουν, ζητώντας του για τη σχετική «τακτοποίηση» του θέματος ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό!

Σαστισμένος μαθαίνουμε αρχικά ο Γιάτσεκ, λίγο έλειψε να «την πατήσει», ενώ τη λύση έδωσε η δυναμική σύζυγός του Στένια, που επικοινωνώντας με το γιο τους Παύλο διαπίστωσε το «παραμύθι».

Η συνέχεια λίγο πολύ αναμενόμενη με το Γκμοχ να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία, την ώρα που μάλλον θα πρέπει να ευχαριστεί τη σύντροφο της ζωής του που του γλύτωσε πάνω από 50.000 ευρώ, ποσό που όπως μάθαμε ζήτησαν οι δράστες για την… τακτοποίηση!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ