ΙΣΟΠΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Δυνατό φιλικό ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος έδωσε το Σάββατο η ΑΕΛ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, με τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη να παρουσιάζονται δυνατοί στην άμυνα και ιδιαίτερα απειλητικοί στην «κόντρα», πλην όμως αναποτελεσματικοί στα τελειώματα των φάσεων,

κάτι που οδήγησε τελικά και στο «στείρο» 0-0 την αναμέτρηση.

Πιο δυναμικά μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, με την ΑΕΛ να βρίσκει τα πατήματά της εντός του αγωνιστικού χώρου μετά το 20ο λεπτό, οπότε και επιχείρησε να σκοράρει παίζοντας με αντεπιθέσεις, ενώ στο 27’ γκολ του Βαρέλα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Χωρίς αλλαγές και με τους Ξενοδόχοβ, Ναβάρο, Φάρκας, Γκόλια, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκη, Αναστασόπουλο, Φατιόν, Βαρέλα, Ντέλετιτς και Ναζλίδη ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, με την πρώτη επίσκεψη στα καρέ της ΑΕΛ να καταγράφεται στο 48’ όταν σουτ του Τομάνε πέρασε άουτ, ενώ σαφώς πιο απειλητικοί οι γηπεδούχοι δημιούργησαν καταστάσεις με τους Φερέιρα και Λεντέσμα για την εστία του Ξενοδόχοβ.

Η ΑΕΛ απάντησε με μια φάση στο 69ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Βαρέλα την  κεφαλιά του Ναζλίδη απομάκρυναν οι παίκτες του Παναιτωλικού, ενώ 2’ λεπτά αργότερα ήρθε και η αντίδραση των γηπεδούχων όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα μετά από φάση διαρκείας έφθασε στο Λεντέσμα που έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο Ξενοδόχοβ με διπλή προσπάθεια.

Το τελευταίο 10λεπτο επιφύλαξε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, καθώς η είσοδος του Βασίλη Κουτσιανικούλη προκάλεσε αναστάτωση στην άμυνα του Παναιτωλικού, με το Λαρισαίο να επιχειρεί σουτ στο 87’ που μπλόκαρε ο γκολκίπερ, ενώ νέο σουτ στο 88’ έδιωξε με υπερένταση και με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Αγρινίου!

Την ίδια τύχη είχε και προσπάθεια του Λαμπρόπουλου στο 90’, για να έρθει η σειρά του Ξενοδόχοβ να πει «όχι» σε προσπάθεια του Λεντέσμα, ενώ ο Φάρκας «χάλασε» στις καθυστερήσεις και νέα προσπάθεια του Τομάνε, απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, σε ένα μάλλον μοιρασμένο παιχνίδι με αρκετές φάσεις αλλά δίχως τέρματα.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ξενοδόχοβ, Ναβάρο, Φάρκας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Ναζλίδης.

Αγωνίστηκαν και οι:  Καπός, Μαρουκάκης, Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Κουτσιανικούλης, Ρέντζας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ