ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ 8ΧΡΟΝΟΣ ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων σε Λάρισα και Αγιά

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι νοσηλεύεται μετά από τροχαίο 8χρονος Τρικαλινός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο μικρός 8χρονος τραυματίσθηκε μετά από τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και οι θεράποντες ιατροί λόγω της φύσης των τραυμάτων του έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του 8χρονου παιδιού αναμένεται να γίνουν γνωστές αργότερα, με την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, ενώ οι συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ

Στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε αργά χθες βράδυ 30χρονος μοτοσικλετιστής, θύμα τροχαίου.

Ο νεαρός που κινούνταν στην Ε.Ο Λάρισας-Θεσσαλονίκης έχασε τον έλεγχο της μηχανής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο οδόστρωμα, στο ύψος του εργοστασίου «Σούκου», έξω από τη Λάρισα.

Άνδρες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον τραυματισμένο άντρα στο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ φορούσε και προστατευτικό κράνος, το οποίο και αποδείχτηκε σωτήριο κατά τον τραυματισμό του.

ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και στον κόμβο της Αγιάς, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αγροτικό φορτωμένο με άδεια τελάρα συγκρούσθηκε με ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τουμπάρει το αγροτικό, το οποίο βρέθηκε στη διαχωριστική νησίδα του κόμβου, σκορπίζοντας τα τελάρα στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψουν διερχόμενοι οδηγοί.

Από τη σύγκρουση προέκυψαν σημαντικές υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, ενώ οι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ευτυχώς πολύ ελαφρά.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com