ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;

Με το τοπίο για την έναρξη του πρωταθλήματος να παραμένει ουσιαστικά ακόμη θολό και τη Λίγκα να έχει στραμμένο το βλέμμα στην ημερομηνία της 10ης Σεπτεμβρίου, νέα εμπόδια για τη σέντρα ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, αυτή τη φορά από το συνδρομητικό κανάλι!

Η απόφαση της SL για κανονική διεξαγωγή του πρωταθλήματος από την 1η αγωνιστική προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά της “NOVA” που ζητά έναρξη από την 3η αγωνιστική, με εμβόλιμες τις δύο προηγούμενες, απειλώντας μάλιστα πως σε αντίθετη περίπτωση θα ενεργοποιήσει ρήτρα ύψους 5,6 εκ. ευρώ!

«Εφόσον δεν προβείτε στον ορισμό των αναβληθέντων αγώνων της 1ης και 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 στις 28 και 29/12/2016 και στις 4 και 5/1/2017, αντίστοιχα, θα ενεργοποιήσουμε την εις βάρος σας προβλεπόμενη στην περίπτωση Δ2 του άρθρου V Παρ. 6 της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης ποινική ρήτρα ύψους τριακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (350.000) για καθένα από τους δεκαέξι (16) μη προσήκοντα διεξαχθέντες αγώνες της 1ης και της 2ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος», ήταν η τοποθέτηση του συνδρομητικού καναλιού, που ήρθε να προσθέσει νέα εμπόδια στην ήδη προβληματική έναρξη του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την κλήρωση η ΑΕΛ την 1η αγωνιστική αντιμετωπίζει σε  εντός έδρας αγώνα τη Βέροια, ενώ την 3η αγωνιστική αγωνίζεται πάλι στο ARENA με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή

15ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΗΝ Κ17 ΤΗΣ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ερνέστο Μαλούσι (2/4/2001) για την ομάδα Κ17. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Έχει παίξει στον Ερμή Βόλου και ήταν μέλος της Εθνικής Αλβανίας Κ15.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ