ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Σε μια τεράστια εστία μόλυνσης και παράλληλα σε στέκι ναρκομανών έχει μετατραπεί ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Τύρναβο μπροστά από το οποίο καθημερινά αναμένεται να περνούν δεκάδες μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο Ενιαίο Λύκειο Τυρνάβου.

spitiΟπως αναφέρουν περίοικοι ο ιδιοκτήτης έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια το συγκεκριμένο σπίτι που ήδη άρχισε να γκρεμίζεται ενώ σημειώνουν με νόημα ότι η δημοτική αρχή δεν έχει φροντίσει να δώσει λύση στο πρόβλημα είτε αναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη να καθαρίσει το χώρο είτε αναλαμβάνοντας η ίδια πρωτοβουλίες για το γκρέμισμα και τον καθαρισμό του χώρου.

Σύμφωνα πάντα με τους περίοικους υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία ενώ καθημερινά μεγάλοι αλλά και παιδιά γίνονται μάρτυρες καβγάδων μεταξύ ναρκομανών, αλλά και παρεμβάσεων της αστυνομίας που συχνά – πυκνά προχωρά σε συλλήψεις χρηστών ναρκωτικών ουσιών.

“Η κατάσταση δεν πάει άλλο” σημειώνει κάτοικος της περιοχής που θυμίζει ότι σε λίγες μέρες ξεκινά η σχολική χρονιά και τα παιδιά θα είναι αναγκασμένα να περνούν κάθε μέρα μπροστά από το ερείπιο – εστία μόλυνσης,μεότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για την υγεία τους αλλά και για τον ψυχικό τους κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ