«ΠΟΡΤΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟ “ATHENS CLUB”;

Κάλεσμα συστράτευσης από τον Σ.Φ. Αλκαζάρ

Στο κενό δείχνει να πέφτει, τουλάχιστο μέχρι αυτή την ώρα, η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ για ανοιχτή συζήτηση με την Ερασιτεχνική και τους Monsters ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, με τους δύο να μην έχουν προχωρήσει σε καμία επίσημη αντίδραση, την ώρα που ανακοίνωση του “ATHENS CLUB”

μόνο ενθαρρυντικά μηνύματα δεν στέλνει για την όποια εξέλιξη!

Σε ανάρτησή τους το Σάββατο τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων αναφέρουν τα εξής:

«Η λοβοτομή και η χειραγώγηση της οπαδικής παιδείας και της ΑΕΛικής συνείδησης συνεχίζεται. Αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ εισιτήριο για την ομάδα, δεν βίωσαν, δεν ένιωσαν, δεν έκλαψαν, συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο που με επιτυχία επιτέλεσαν και κατά το πρόσφατο παρελθόν. Ποτίζουν και μπολιάζουν οι θιασώτες του ποδοσφαιρικού πολιτισμού τον κόσμο της ομάδας, γιατί δεν θέλουν οπαδούς αλλά χειροκροτητές και φιλοθεάμον κοινό, χωρίς φωνή, σκέψη, πάθος. Θέλουν η ηλίθια κουλτούρα και άποψη τους να περάσει και χρησιμοποιούν τις γνωστές υπόγειες μεθόδους. Λοιπόν… φερέφωνα, γλείφτες και υποτακτικοί η ΑΕΛ δεν είναι δικό σας μαγαζί.»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ Σ.Φ ΑΛΚΑΖΑΡ

Στον αντίποδα, σε συστράτευση καλεί  “το υγιές μέρος του κόσμου” ο ΣΦ Αλκαζάρ προκειμένου να με την έναρξη του πρωταθλήματος η Θύρα 1 να γίνει, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αντάξια της ιστορίας της.

Αναλυτικά:

“Μετά από πολλά χρόνια, η ομάδα μας επέστρεψε εκεί που της ανήκει, εκεί που ήταν η θέση της και θα είναι για πάντα. Στόχος του συνδέσμου ήταν και θα είναι η ένωση της φωνής όλων μας, για την ιδέα μας. Ενημερώνουμε τον υγιή φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας  ότι οι εγγραφές στον σύνδεσμό μας δεν εξυπηρετούν κανένα προσωπικό όφελος, παρά μόνο τη στήριξη και την ανάδειξη ενός δυναμικού πετάλου, μιας ένδοξης ΘΥΡΑΣ 1 αντάξια της ιστορίας μας.ΑΕΛ ΘΥΜΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ”

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ