ΣΕ «ΚΛΕΙΣΤΗ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ MONSTERS Η ΠΑΕ!

Μάλλον απογοητευμένη δείχνει η ΠΑΕ ΑΕΛ αφού 3 ολόκληρες μέρες μετά την ανοιχτή πρόσκληση σε διάλογο με την Ερασιτεχνική και το Σ.Φ Monsters όχι μόνο δεν υπήρξε καμία επίσημη ανταπόκριση αλλά ούτε καν αντίδραση με τη μορφή ανακοίνωσης!

Η συζήτηση που ορίστηκε για τη Δευτέρα 5/9, στις 20.00μμ.,στα γραφεία της ΠΑΕ δείχνει να οδηγείται σε «ναυάγιο», ενώ ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός πως όπως μετέδωσε το «βυσσινί» ραδιόφωνο, μέσω της εκπομπής του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΑΕΛ Γιάννη Καλογιάννη, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας καλεί Ερασιτεχνική και Monsters “να συναντηθούν με οποιοδήποτε όρο επιθυμούν”!

Σε μια κίνηση αναδίπλωσης, και μετά την ανακοίνωση πως η συνάντηση της Δευτέρας θα μεταδιδόταν απευθείας από το ραδιόφωνο «προκειμένου να μην υπάρξει απόπειρα παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης», αλλά και για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων, ο κ. Καλογιάννης έκανε γνωστό μέσω της «βυσσινί» συχνότητας πως ο Α. Κούγιας είναι σύμφωνος πως δεν χρειάζεται να υπάρχει καν άνθρωπος του ραδιοφώνου της ΑΕΛ στο τραπέζι της συζήτησης!

Σημειώνεται πάντως πως και η νέα κίνηση της ΠΑΕ δεν βρήκε, τουλάχιστο μέχρι αυτή την ώρα, καμία απολύτως ανταπόκριση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ