ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με στόχο τόσο ο μαθητής όσο και οι γονείς να νιώθουν ότι έχουν κοντά τους ανθρώπους ικανούς να τους βοηθήσουν πραγματικά και ουσιαστικά, το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΣΥΣΤΗΜΑ»στον Τύρναβο συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία του.

Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με πολύ όρεξη και φρέσκες ιδέες ενθαρρύνουν τους μαθητές για τη βελτίωση των επιδόσεων τους.

Μικρά Ομοιογενή Τμήματα

Στόχος των εκπαιδευτικών είναι η μέγιστη αποδοτικότητα και η άριστη προετοιμασία του κάθε μαθητή. Για το λόγο αυτό στο φροντιστήριο λειτουργούν μικρά τμήματα 5 ατόμων, ώστε να αξιοποιείται στο μέγιστο η δυναμική της ομάδας αλλά και να παρακολουθείται ατομικά η πρόοδος του κάθε μέλους της.

Διαγωνίσματα

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή εμπέδωση της ύλης είναι τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα, δίωρα και τρίωρα, που διεξάγονται για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Παράλληλα υπάρχει τακτική επικοινωνία με τους γονείς. Εκτός από τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τους διδάσκοντες καθηγητές, όπου οι γονείς και οι κηδεμόνες ενημερώνονται συνολικά για την επίδοση των μαθητών, το διδακτικό προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο ώστε να αντιμετωπίζεται οποιαδήποτε δυσκολία ή ιδιαίτερη ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Το φροντιστήριο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο Αγ. Παρασκευής. Το φιλικό του πρόσωπο και το ευχάριστο περιβάλλον βοηθά τους μαθητές στην άμεση εξοικείωση τους με το χώρο καθώς και στην καλύτερη συνεργασία τόσο με τους διδάσκοντες καθηγητές, όσο και με τους συμμαθητές τους.

Στο φροντιστήριο υπάρχουν οικονομικά πακέτα, δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, δωρεάν εγγραφή και ειδικές τιμές σε αδέρφια

Στο «ΣΥΣΤΗΜΑ» διδάσκουν:

Μαθηματικά: Ταφέκης Γιώργος

Φυσική: Δεληχάς Μίλτος

Χημεία: Δρ. Τζιουμάκη Νίκη

Φιλολογικά: Τσιάκα Ευδοκία

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά 10.00 – 13.00 και 18.30 – 21.00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ