ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ…

Καμαρώνουν μαθαίνουμε οι υπεύθυνοι για τις νέες πινακίδες που «κοσμούν» την εθνική οδό και κατευθύνουν τους εποχούμενους που κινούνται προς τα παράλια της περιοχής Πλαταμώνα – Παντελεήμονα.

Ευανάγνωστες σου λέει, με αναγραφές σε ελληνικά και αγγλικά, νέου τύπου μας τις περιέγραψαν και αντί-γκράφιτι προδιαγραφών!

Όλα αυτά καλά ρε πατριώτες, αλλά η Καλλιπέυκη και η Άνω Σκότινα κατά που πέφτουν, γιατί μάταια τις ψάξαμε στο χάρτη.

Αλήθεια οι άνθρωποι του Δήμου Δίου – Ολύμπου που τις παρέλαβαν, αλλά και εκείνοι που ανέλαβαν να τις τοποθετήσουν δεν πρόσεξαν τα λάθη;

Βγάζουν μάτι οι λάθος τονισμοί, γελάνε πριν καταλήξουν να εκνευριστούν οι γνωρίζοντες τα τοπωνύμια, μάταια ψάχνουν οι υπόλοιποι.

Τόσο προχειρότητα πια και εν πάση περιπτώσει αυτός που τις πληρώθηκε θα επιμεληθεί και τη διόρθωσή τους;

Πάντως στο δήμο Δίου Ολύμπου καμάρωναν εκδίδοντας και το παρακάτω δελτίο Τύπου:

DHMOS1“Με έμφαση στην αναβάθμιση της προβολής του τόπου και στην εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και η δημοτική αρχή, πιστοί στις δεσμεύσεις τους, αλλάζουν το σύνολο των πληροφοριακών πινακίδων που περιέχουν τις κατευθύνσεις σε κομβικά σημεία και τα τοπωνύμια.

Οι νέες πινακίδες υψηλών προδιαγραφών, πλήρους ανακλαστικότητας τύπου II με τεχνολογία anti-graffiti, ευανάγνωστες και αναγραφές στα ελληνικά και τα αγγλικά. Ειδικότερα οι πινακίδες εισόδου στις κοινότητες φέρουν το έμβλημα και την ένδειξη «Δήμος Δίου – Ολύμπου» επίσης στα ελληνικά και τα αγγλικά”.

Τί να πούμε ίσως τους μάτιασε ο Αντ. Σαμαράς που επισκέφθηκε πρόσφατα τον Παλιό Παντελεήμονα…

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com