ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ «ΜΠΑΛΑΚΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΠΑΕ ΑΕΛ!

Χαρακτηρίζοντας ως «άνευ περιεχομένου» την απόπειρα συμφιλίωσης με την Ερασιτεχνική αλλά και το Σ.Φ Monsters, η ΠΑΕ ΑΕΛ επανέρχεται στη σκληρή στάση της, καθώς με σημερινή της ανακοίνωση περιγράφει «προαπαιτούμενα» που ζητήθηκαν από την πλευρά της Ερασιτεχνικής προκειμένου να επιτευχθεί η συνάντηση,

τα οποία η ΠΑΕ και δεν συμμερίζεται, ενώ «επιφυλάσσεται για τη νομική αντιμετώπιση ορισμένων από αυτά».

Στα αξιοσημείωτα της «βυσσινί» ανακοίνωσης η παντελής απαξίωση των τμημάτων μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο (!) της ομάδας, καθώς σύμφωνα με το συντάκτη του κειμένου και κατ΄επέκτασιν και των διοικούντων «ΑΕΛ είναι μόνο το ποδόσφαιρο, γιατί μόνο το ποδόσφαιρο έχει γράψει την ιστορία της»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι «σήμερα ελήφθη επιστολή της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, η οποία καταγράφει, κατά την κρίση της Ερασιτεχνικής, διάφορα προαπαιτούμενα για να γίνει η σημερινή συνάντηση.

Τα προαπαιτούμενα αυτά η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν τα συμμερίζεται διότι ουδέποτε υπήρξαν τέτοιες συμπεριφορές από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Κατόπιν αυτού η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ για άρση παρεξηγήσεων με την Ερασιτεχνική είναι άνευ περιεχομένου και η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται για τη νομική αντιμετώπιση ορισμένων από αυτά που καταγράφονται.

Εάν η Ερασιτεχνική ΑΕΛ το επιτρέψει είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη επιστολή, ώστε να αντιληφθούν όλοι ποιος τορπιλίζει την άρση των παρεξηγήσεων και τη συνολική ηρεμία.

Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε όσα καταγράφονται λέξη προς λέξη και με γραπτά στοιχεία. Βεβαίως είναι ελάχιστοι αυτοί οι οποίοι έναντι των χιλιάδων αγνών οπαδών, οι ίδιοι πάντοτε με την οιαδήποτε ιδιοκτησία και ανεξαρτήτως προβλημάτων δημιουργούν πάντα τα ίδια προβλήματα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε το καθήκον της έναντι της ιστορίας της ομάδος και αντιλαμβάνεται ότι οποιαδήποτε προσπάθεια κι αν γίνει θα πέσει στο κενό, αφού τα συγκεκριμένα πρόσωπα μονίμως επενδύουν στη δημιουργία προβλημάτων στη σχέση με την ΠΑΕ κι ελπίζουμε αυτό να μη γίνεται γιατί στο μυαλό κάποιων είναι η μόνιμη απαξίωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανεξαρτήτως των επιτυχιών της και της σωστής οργάνωσής της.

Λυπούμεθα ιδιαίτερα γιατί σε αυτή την τακτική τεσσάρων μόνο ανθρώπων, των οποίων αν χρειαστεί μπορούμε να πούμε και τα ονοματεπώνυμα, και οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει ουδέποτε τίποτα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, γιατί ο ένας ασχολείται με το μπάσκετ ο άλλος με το βόλεϊ και ο τρίτος ενώ είναι πίσω από όλα τα προβλήματα, έχει ενταχθεί πίσω από την δημιουργία των προβλημάτων, υποδύεται το νομικό σύμβουλο, έχει ενταχθεί και ο κ. Αντώνης Τσαγκάλης, παρότι επί χρόνια ήταν απέναντί τους.

Η ΑΕΛ δεν είναι ούτε το μπάσκετ ούτε το βόλεϊ ούτε το πόλο, αλλά είναι μόνο το ποδόσφαιρο, γιατί μόνο το ποδόσφαιρο έχει γράψει την ιστορία της και γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή δύναμη στην Ελλάδα και γι’ αυτό είναι και το μοναδικό τμήμα που συγκεντρώνει τους χιλιάδες οπαδούς της.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αφήνει στην κρίση των οπαδών της αυτή την αντίδραση και δεν πρόκειται να επανέλθει. Αν αυτοί οι τέσσερις άνθρωποι, με τους εκατό που τους ψήφισαν, εκ των οποίων εξήντα μέλη των Monsters, επιθυμούν την οποιαδήποτε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛ ας το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία.

Εμείς δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστούμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου πιθανότατα με αντίπαλο τον Ηρακλή”.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com