ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση βαρύτατα αδικήματα της μαστροπείας, του βιασμού, της σωματεμπορίας, της παράνομης κατακράτησης και αρπαγής ανήλικης μετά τη σημερινή τους απολογία.

Ο ένας εκ των προφυλακιστέων ήταν πρώην υπάλληλος του δήμου Τυρνάβου, ο δεύτερος είναι νυν εποχικός υπάλληλος ενώ ο τρίτος συνελήφθη για το βιασμό της ανήλικης.

Και οι τρεις δήλωσαν αθώοι αλλά δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που διέταξαν την προφυλάκισή τους και ήδη πήραν το δρόμο για τον Κορυδαλλό.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κρατούσε παρά τη θέληση της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Την 1η Σεπτεμβ το ρίου μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, 56χρονος, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου.

Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για  βιασμό σε βάρος της 14χρονης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ