ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ BRILL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Γιατί Brill;
Καταρχήν, φιλοσοφία μας είναι ότι ¨τα αγαθά κόποις κτώνται¨ αλλά εκτός από τον κόπο κυρίως θέλει ΤΡΟΠΟ. 

brill3 resized_BRILL4 resized_BRILL6Έτσι,  πέρα από τον συμβατικό τρόπο διδασκαλίας με την χρήση εποπτικών μέσων και την βοήθεια της τεχνολογίας (tablets, digital material, etc) δεσμευόμαστε το βέλτιστο αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Από την πρώτη στιγμή δώσαμε βάση στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος που προάγει την μάθηση και την ψυχική ηρεμία του μαθητή. Η αίθουσα διδασκαλίας αποτελεί τον χώρο όπου περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από άνετη και λειτουργική. Από τις επιλογές των χρωμάτων μέχρι και την minimal διακόσμηση όλα στοχεύουν σε ένα οικείο και χαρούμενο περιβάλλον. Οι καθηγητές κινούνται ανάμεσα στους μαθητές επιβλέποντας και επιτηρώντας τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που καταργήσαμε την έδρα.

Κάτι ακόμα που θεωρούμε ακρογωνιαίο λίθο στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι η επανάληψη και ο προγραμματισμός της διδαχθείσας ύλης. Έτσι οι μαθητές μας εκτός από τα τεστ κάθε κεφαλαίου, πριν από την ενημέρωση των γονέων κάθε τρίμηνο, γράφουν ένα επαναληπτικό διαγώνισμα για μια διεξοδικότερη αξιολόγηση των ικανοτήτων τους. Σε αυτό βέβαια συμβάλει και η άμεση και συνεχής συνεργασία μεταξύ των καθηγητών και των γονέων.

Τέλος, η Ακαδημία Ξένων Γλωσσών Brill συμμεριζόμενη τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής έχει προσαρμόσει τις τιμές της κατάλληλα. Ένα σημαντικό βήμα προς αυτόν τον σκοπό είναι η δωρεάν εγγραφή κάθε μαθητή ανεξαρτήτου ηλικίας. Επίσης, από φέτος ο μαθητής θα έχει την δυνατότητα να μπορεί να έχει δωρεάν πρόσβαση σε επιπλέον ασκήσεις που αφορούν την διδαχθείσα ύλη για περισσότερη εξάσκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ