ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων να επιβεβαιώνονται πλήρως, σε καθαρά φθινοπωρινό σκηνικό ξύπνησε την Τρίτη η Λάρισα, με τη συννεφιά να δίνει τη θέση της σε δυνατή βροχή μετά το μεσημέρι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ βροχόπτωση, που συνοδεύτηκε από βροντές, δυνατό αέρα και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με το σκηνικό του καιρού να αναμένεται το ίδιο και για την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατούσε το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, καθώς στην ούτως ή άλλως αυξημένη κίνηση τροχοφόρων λόγω βροχής ήρθε να προστεθεί και το «έμφραγμα» εξαιτίας σπασμένου αγωγού της ΔΕΥΑΛ.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά με Μ. Αλεξάνδρου, όπου και πλημμύρισε το οδόστρωμα με την Τροχαία να προχωρά σε διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ συνεργεία της ΔΕΥΑΛ εργάζονταν πυρετωδώς για την αποκατάσταση της ζημιάς αλλά και της υδροδότησης στο κέντρο, με την παροχή του νερού να διακόπτεται προσωρινά λόγω των εργασιών.

Εξάλλου μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν στην πόλη από τη βροχή, καθώς η ΠΥΛ χρειάστηκε να επέμβει για την κοπή δύο δέντρων κοντά στην 110 ΠΜ, καθώς και για την απομάκρυνση πινακίδας στο εργοστάσιο “LARIPLAST”, ενώ η πτώση στην τάση του ρεύματος που παρατηρήθηκε νωρίς το απόγευμα εξαιτίας της νεροποντής είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό ενός άντρα σε ασανσέρ πολυκατοικίας, επί της οδού Κύπρου, στο κέντρο της πόλης.

Στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ΠΥΛ, οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του, ενώ

επέμβαση της Π.Υ  είχαμε και στην Νίκαια, όπου χρειάστηκε να αντληθούν νερά από πυλωτή.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ