ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

Σε προσωπική δήλωση αναφορικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Τάσου Παπάζογλου, μετά από μαρκάρισμα του Βαρέλα, προχώρησε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Α. Κούγιας.

Όπως επισημαίνεται μάλιστα αντιπροσωπεία της ομάδας θα επισκεφθεί τον άτυχο αμυντικό του Αγρινίου στην κλινική όπου θα νοσηλευθεί.

Η δήλωση Κούγια αναφέρει τα εξής: «Με αυτή τη δήλωσή μου θέλω να εκφράσω, τόσο τα προσωπικά όσο και της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, συναισθήματα συμπαράστασης.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του εξαίρετου ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, στο φιλικό παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο 3/9/16.

Είμαστε συγκλονισμένοι και συμπαριστάμεθα στον ποδοσφαιριστή και στην οικογένειά του.

Ευχόμαστε όλοι την ταχύτερη ανάρρωσή του και θα είμαστε όλοι παρόντες σε οτιδήποτε μας ζητηθεί.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης θα επισκεφθεί τον Τάσο Παπάζογλου στην κλινική που θα νοσηλευτεί».

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο Ν. ΒΑΡΕΛΑ

«Συγγνώμη» με τη βοήθεια του συμπαίκτη του Βασίλη Κουτσιανικούλη ζήτησε από τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού ο υπαίτιος του τραυματισμού του Ν. Βαρέλα.

Όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του στο Sport 24.gr ο Ουρουγουανός παίκτης της ΑΕΛ ο τραυματισμός έγινε άθελά του και πάνω στην ένταση της φάσης, ενώ ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

 «Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη και του εύχομαι τα καλύτερα, να παίξει ξανά ποδόσφαιρο γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Φυσικά και δεν το ήθελα, ήταν πάνω στην ένταση της φάσης. Πήγα για την μπάλα και τον ακούμπησα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τραυματίστηκε τόσο σοβαρά.

Το μόνο που εύχομαι είναι να αναρρώσει γρήγορα. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω αυτό που νιώθω τώρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα του και την οικογένειά του. Μόλις έμαθα το μέγεθος του τραυματισμού ζήτησα το τηλέφωνό του από τον Κουτσιανικούλη, γιατί γνωρίζω πως είναι φίλοι, και τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω συγγνώμη», υποστήριξε ο Νίκο Βαρέλα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ