ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ARENA

Μόνο με φιλάθλους της ΑΕΛ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηρακλή στο AEL FC Arena, για την 3η αγωνιστική της Super League, με την οποία και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως οι άνθρωποι του Ηρακλή με έγγραφο αίτημά τους ζητούσαν 1.500 εισιτήρια, ωστόσο μετά από σχετική σύσκεψη με την αστυνομία κάτι τέτοιο απορρίφθηκε υπό τον φόβο επεισοδίων, για να ακολουθήσει η επίσημη απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών του Ηρακλή στη Λάρισα, για τον αγώνα πρωταθλήματος της Super League την ερχόμενη Δευτέρα (12/09, 19:30).

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του «Γηραιού», που μάλλον… πικαρισμένος από την εξέλιξη αναφέρεται στην ουσία μόνο στην «πάγια πολιτική της ΑΕΛ για μη χορήγηση εισιτηρίων», προσπερνώντας την απόφαση της Αστυνομίας, ενώ όπως επισημαίνει θα απαντήσει το ίδιο στο ματς του β’ γύρου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ γνωστοποιεί πως κατέθεσε αίτημα στην ΠΑΕ ΑΕΛ για χορήγηση 1.500 εισιτηρίων ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στη Λάρισα. Η απάντηση ήταν πως πάγια πολιτική της ΑΕΛ είναι η μη χορήγηση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πως δύναται να δώσει στην ομάδα μας 25 προσκλήσεις. Αυτό συνεπάγεται πως την ίδια στάση θα τηρήσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, έναντι της ΑΕΛ, στον αγώνα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.»

Σύμφωνα πάντως με μη διασταυρωμένες πληροφορίες το αίτημα του Ηρακλή αφορούσε σε 500 και όχι 1.500 εισιτήρια που ανακοινώθηκαν, ενώ πηγές του συνδρομητικού καναλιού επισημαίνουν πως το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί οριστικά την ερχόμενη Δευτέρα (με τηλεοπτική κάλυψη), καθώς η ΑΕΛ θεωρείται “ εμπορική ομάδα” και γι’ αυτό αγωνίζεται τη Δευτέρα, με τη διαβεβαίωση πάντως πως κάτι ανάλογο θα συμβεί ελάχιστες φορές, όσον αφορά στους εντός έδρας αγώνες της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com