Λ.Ε. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ: ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Η Λαϊκή Επιτροπή Ιπποκράτη-Αλκαζάρ, με ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής, σε οργάνωση και αγώνα για να σταματήσουμε να πληρώνουμε εμείς και οι οικογένειές μας τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης και των αντιλαϊκών πολιτικών.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται ακόμη και τα εξής:

“Το προηγούμενο διάστημα με πολύμορφες παρεμβάσεις σε εφορίες, σε ΔΕΗ, ΔΕΥΑΛ αποδείξαμε έμπρακτα πως εννοεί ο λαός την αλληλεγγύη, πετυχαίνοντας την επανασύνδεση νερού και ηλεκτρικού σε εργατικά λαϊκά νοικοκυριά που δέχονταν την αντιλαϊκή επίθεση κυβερνήσεων και  Δημοτικών Αρχών και των μνημονιακών πολιτικών τους, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Εμποδίσαμε  τράπεζες να προχωρήσουν σε κατασχέσεις σπιτιών σε γείτονες μας για ένα κομμάτι ψωμί, γιατί αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις τοκογλυφικές απαιτήσεις τους.

Τώρα απαιτείτε ένταση του αγώνα και της οργάνωσης μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να πάρουν  θέση δίπλα στο συνάδελφο και γείτονά τους, να εμποδίσουμε την εξαθλίωση μας, να ανατρέψουμε την πολιτική που γεννά τη φτώχεια και την εκμετάλλευση, τη ληστεία του λαϊκού εισοδήματος.  Να μην μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση που διεξάγει η συγκυβέρνηση για λογαριασμό της πλουτοκρατίας. Διαδηλώνουμε μαζικά στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6:00μμ με τις ταξικές δυνάμεις.  Δίνουμε απάντηση σε κυβέρνηση και πλουτοκρατία ότι δεν συμβιβαζόμαστε, ότι δεν υποχωρούμε, αλλά απαιτούμε την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών μας. Η αναχώρηση θα γίνει από την οδό Τ. Τσόγκα (ποτάμι) στις 2:30μμ με λεωφορεία. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα της συντονιστικής επιτροπής και της επιτροπής ανέργων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Λαϊκή Επιτροπή και η Επιτροπή Ανέργων Ιπποκράτη-Αλκαζάρ το επόμενο διάστημα ξεκινάει άμεσα την καταγραφή προβλημάτων και αναγκών σε σχολικά είδη, είδη διατροφής, φαρμάκων, παροχής ρεύματος και νερού ή άλλο έκτακτο πρόβλημα και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τα λαϊκά στρώματα στις γειτονιές, να έρθουν σε άμεση επαφή με την Συντονιστική Επιτροπή στα παρακάτω τηλέφωνα 6945327934 και 6980367133 . Ενώ το στέκι της Λαϊκής Επιτροπής βρίσκεται στο ΚΑΠΗ της συνοικίας (οδός Μανουσάκη)“.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ