Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ X. ΑΛΕΞΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την Λαρισαία άλτρια του μήκους Χάιδω Αλεξούλη, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την επίσης Λαρισαία, αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης Δήμητρα Παπανικολάου, η οποία τον περασμένο Ιούλιο, κατέκτησε  χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων  που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία,

vrav2υποδέχθηκε το γραφείο του και βράβευσε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Απευθυνόμενες στις Λαρισαίες αθλήτριες, ο κ. Καλογιάννης αφού τις συνεχάρη, υποστήριξε ότι αποτελούν ζωντανό παράδειγμα επιβράβευσης της θέλησης και της επιμονής, ενώ συμπλήρωσε πως πέρα από τις διακρίσεις, αποτελούν πρότυπο και για τις νέες και τους νέους.

«Με τις διακρίσεις σας δεν τιμάται μόνο τη χώρα, αλλά και τη πόλη της Λάρισας, τους συλλόγους και τους προπονητές σας» τόνισε ο κ. Καλογιάννης, συμπληρώνοντας πως ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει ηθικά και με άλλους τρόπους την προσπάθεια των αθλητών. Ειδικά σε αυτή τη περίοδο της κρίσης,  η οποία μας έχει διδάξει πως από την εποχή του ατομικισμού και του «εγώ», πρέπει να περάσουμε στην περίοδο της ισχυρής κοινωνικής συνείδησης και τους «εμείς», ο αθλητισμός αποτελεί μια θαυμαστή δυνατότητα για όλους και κυρίως τους νέους, τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Λαρισαίων.

Επίσης, ο κ. Καλογιάννης ζήτησε να ενημερωθεί για τους επόμενους αθλητικούς στόχους των αθλητριών αλλά και για τις σχολικές επιδόσεις της 15χρονης Δήμητρας Παπανικολάου.

Οι αθλήτριες συνοδεύονταν από γονείς, ενώ παρέστη και ο προπονητής της Δ. Παπανικολάου,  κ. Βασίλης Σταύρου και ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Γ. Κωσταρόπουλος.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ