ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Γκαμπέτας, δημοτικός σύμβουλος δήμου Τυρνάβου

Η Αριστερά έχει υποστεί στις μέρες μας ένα βιασμό από ανθρώπους που επικαλούνται το όνομά της, τη δράση της, την ιδεολογική της παιδεία αλλά ουδεμία σχέση έχουν με τα παραπάνω.

Πρόκειται για τυχάρπαστους αριστερούς παλιάτσους οι οποίοι κρύβονται πίσω από τις κινηματικές δράσεις της Αριστεράς αλλά με μοναδικό όφελος την προσωπική προβολή και καταξίωση.

Δεν μπορείς να λες ότι είσαι Αριστερός και να σε ενδιαφέρει το ατομικό από το συλλογικό συμφέρον.

Δεν μπορείς να λες ότι είσαι Αριστερός και να κερδίζουν οι ιδεολογικές εμμονές και όχι η προσπάθεια επίλυσης διαφόρων προβλημάτων που χρήζουν συλλογικής προσπάθειας και δράσης και όχι προσωπικής αυτοπροβολής.

Δεν μπορείς να λες ότι είσαι Αριστερός και να ακολουθείς τον δρόμο του σεχταρισμού και της απομόνωσης που το μόνο που καταφέρνουν είναι να δίνουν πολιτικό έρεισμα στον αντίπαλο για να σου επιτεθεί! Και πάντα να βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσει μεταξύ συντρόφων την διχόνοια.

Δεν μπορείς να λες ότι είσαι Αριστερός και να μην προσπαθείς να συμμαχήσεις με την κοινωνία και όχι με συντεχνίες.

Σαν αριστερά δεχόμαστε πόλεμο ύπουλο και υπόγειο με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Οι καλοθελητές που συνεχώς προσπαθούν να βρουν τρόπο να εξουδετερώσουν την Αριστερά δεν θα τα καταφέρουν ούτε σε παγκόσμιο σύνολο ούτε σε τοπικό! Άλλωστε αυτό που μας διδάσκει η αριστερά είναι η ενότητα και ο κοινός αγώνας.

Αυτοί απλά κάνουν την δουλειά τους και την κάνουν καλά με ψέματα και προπαγάνδα. Αυτοί που έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τον πόλεμο που δέχεται τώρα η Αριστερά είναι αυτοί που απλά επικαλούνται τις αριστερές τους καταβολές αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν τις αξίες της.

Επηρεάστηκαν από τις σειρήνες της εξουσίας και αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Έχουν ξεχάσει από που ήρθαν, που έφτασαν, πως έφτασαν εδώ και που θα καταλήξουν θα το μάθουν σε βάθος χρόνου!

Δεν θα ξεχάσουν όμως που θα τους ξεβράσει το κύμα της ιστορίας. Θα ξεβραστούν σαν σαπιοκάραβα στα βράχια της πολιτικής ανυπαρξίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ